Meddelanden (Tidskrift för kyrkomusik och svenskt gudstjänstliv, 1930)
Centalkommitén för Kyrkosångens Vänner Centralstyrelsen för Sveriges Organist- och KantorsföreningSveriges Kyrkosångsförbunds Centralråd Föredrag och samtal med Kyrkosångens Vänners CentralkommitéHenrich-Schütz-festen 1930 Insänd litteratur och körverk Lediförklarade Kyrkomusikertjänster