Meddelanden (Tidskrift för kyrkomusik och svenskt gudstjänstliv, 1931)
Kyrkomusikfesten i Helsingfors Lägre organistexamen Kyrkosångskorståg Kyrkosångshögtid Nya Orglar Ett finskt kyrkosångsförbund Det nya Schütz-sällskapet