Meddelanden (Tidskrift för kyrkomusik och svenskt gudstjänstliv, 1931)
Sveriges Organist- och Kantorsförenings Centralstyrelse Sveriges Kyrkosångsförbunds Centralråd Kyrkobönernas alternativer Ledigförklarade Kyrkomusikertjänster