Meddelanden (Tidskrift för kyrkomusik och svenskt gudstjänstliv, 1932)
Nya orglar 1931 Val Musikbilagan Litet Harmonium blir stor orgel Till innehavare av professuren i Musikvetenskap vid Freiburgs universitet. Pedagogiska studieveckor för utlänningar Förslag till nya koraler