Kyrkosångens Vänners årsredogörelse för år 1931 - Grefberg, Gabriel (Tidskrift för kyrkomusik och svenskt gudstjänstliv, 1932)
Centralkommiténs verksamhet Skara stiftskrets Linköpins stiftskrets Strängnäs stifts kyrkosångsförbund Växjökretsen av K. S. V. Lunds stifts krets Härnösands stiftskrets