Recensioner - Cnattingius, Bengt; Runbäck, Albert (1933)
Recenserade böcker: Ivar Widéen, Koralfantasi över "Eja mitt hjärta, hur innerlig är fröjden". För orgel eller harmonium. Kompositörens förlag, Skara Hugo Distler, Orgelpartita "Nun komm der Heiden Heiland", op. 8 nr 1. Bärenreiter, Kassel Georg Paull, Monumentalmåleriets utveckling i Sverige från 1800-talets senare del. Alb. Bonnier, Stockholm J. W. Hamner, Visby domkyrkas gravstenar. Wahlström & Widstrand, Stockholm 1933 Johnny Roosval, Fornkristen konst samt bysantinsk och karolingisk. Alb. Bonniers förlag, Stockholm 1933
Keywords: Rezension