Meddelanden - Schedin, Gunhild (Tidskrift för kyrkomusik och svenskt gudstjänstliv, 1933)
Lägre organistexamen sommaren 1933 Val I Kungl. Musikaliska Akademien Till Sveriges Prästerskap och kyrkomusiker Liturgisk-kyrkomusikalisk kurs Föreingen "Dansk Kirkesang" Kyrkosångsfest i London