Recensioner - Adell, Arthur (Tidskrift för kyrkomusik och svenskt gudstjänstliv, 1933)
Recenserade böcker: Tobias Norlind, Handbok i svenska musikens historia. Stockholm 1932 Per Steenberg, Fire Kirkekor, Kirkelige Korsanger och 3 Koralbearbeidlser. Norsk Musikforlag, Oslo C. Rogberg, Pingsthymn. Nordiska Musikförlaget Neue Schulkantaten zur Pflege des gemeinsamen Musizierens von Schulehören und Schulorkestern herausgegeben von Fritz Jöde, J. Rieter-Biedermann, LeipzigSven Lizell, Kortfattad lärobok i Musikens Första Grunder med tonträffningsövningar och kanons. Ny tillökad upplaga. Elkan och Schildkneckt. Del I, II, III Handbuch der deutschen evangelischen Kirchenmusik. Nach den Quellen hrsg. von Konrad Ameln. Christhard Marhenholz und Wilhelm Thomas, unter Mitarbeit von Carl Gerhardt. Verlag Vandenhaeck & Ruprecht, Göttingen Småskrifter om Kristendomen. Diakonistyrelsen förlag, Stockholm S. F. Fredlund, Andra årgångens högmässotexter I och II. Håkan Ohlssons Boktryckeri, Lund Alfred Fridner, För stilla stunder. Sundqvist o. Emond, Lund