Recensioner - Schedin, Gunhild (Tidskrift för kyrkomusik och svenskt gudstjänstliv, 1933)
Recenserade böcker: Nicolaus Bruhns, 3 Praeludien und Fugen. Verlag Kistner & Siegel, Leipzig Johan Pachelbel, Fugen und Recercari für Orgel. Verlag Kistner & Siegel, Leipzig