Meddelanden (Tidskrift för kyrkomusik och svenskt gudstjänstliv, 1933)
Kyrkosångens Vänners CentralkommitéCentralstyrelsen för Sveriges Allm. Org.- och Kantorsförening sammanträde Sveriges Kyrkosångsförbunds Centralråds sammanträde Postludier för Passionstiden Val Sexagesima Kyrkosångens Vänners dag