Meddelanden (Tidskrift för kyrkomusik och svenskt gudstjänstliv, 1934)
Kyrkomusik-kursen i Katrineholm den 31 juli-3 aug Organistföreningens årsmöte Skara stifts organistförening Koralveckan i BåstadVal Sångvecka