Recensioner (Tidskrift för kyrkomusik och svenskt gudstjänstliv, 1934)
Recenserade böcker: N. O. Raasted, Psalm 42. Motette für achstimmingen Chor op. 42. Breitkopf u. Härtel J. S. Bach, Kantat nr. 140. På 27 s. e. Tref. "Vaknen upp, hör ropet skallar". Wachet auf "ruft uns di Stimme". Körpartitur. Nordiska Musikförlaget. Gunnar Petersén, Herre, är det du, som nalkas? Nordiska Musikförlaget John Hult, Jungfrun hon går i ringen och Du har söjt nu igen. Nordiska Musikförlaget Moses Pergament, Vårvisa. Nordiska Musikförlaget Waldemar Åhlén, Sommarpsalm. Nordiska Musikförlaget Johann Strauss, "Donau sjung". Nordiska Musikförlaget Armin Knab, Sechzehn Chorale. Breitkopf och Härtel, Leipzig Oscar Solén, Uplandssången. Nordiska Musikförlaget Forspil till Salme-melodier i Kirkestil. Udarbejdet af Hakon Godske-Nielsen, Povl Hamburger, Thomas Laub, Peter Thomsen, O. E. Thuner, Finn Viderø, Mogens Wöldike. W. Hansens förlag L. M. Engström, Communion Thoughts; When You Pray; The Bible and Its Use; Christ Our Sanctification. Translated by Evald B. Lawson. Rock Island, 1928 Evald B. Lawson, Christina Nilssons Visit to Brockton. Rock Island, 1934