Meddelanden (Tidskrift för kyrkomusik och svenskt gudstjänstliv, 1934)
Koralvecka i Båstad Val Lägre organistexamen Lunds Organist- och kantorsförening Palestrinakören Förunbdet för tyska evangeliska kyrkokörer Die Kasseler Musiktage Händelsefest