Kyrkosångens Vänners årsredogörelse - Svedberg, John (Tidskrift för kyrkomusik och svenskt gudstjänstliv, 1934)
Kyrkosångens Vänner i Härnösand Stockholmskretsen av K. S. V. verksamhet för år 1933 Linköpins stiftskrets Redogörelse för K. S. V:s i Göteborgs stift verksamhet Reodgörelse för K. S. V:s i Växjö stift versakmhet under år 1933