Meddelanden (Tidskrift för kyrkomusik och svenskt gudstjänstliv, 1934)
Val Musikaliska akademien Koralvecka Psalmboks- och koralbokskommiterade Till John Moréns minneRevision av "Koralbok för den norske kirke?"Sommarkurser i Berlin