Recensioner - Peters, Knut (Tidskrift för kyrkomusik och svenskt gudstjänstliv, 1934)
Recenserade böcker: Olof Kolmodin, Morgonvisor och aftonpsalmer. Samt andra sånger för enskild andakt ur Andelig Dufvoröst. I bearbetning utgivna av Samfundet Pro Fide et Christianismo. Diakonistyrelsens bokförlag, Stockholm 1933 Hans Preuss, Martin Luther, Der Prophet. Gütersloh, Bertelsmann 1933 Daniel Olson, Påskhymn. Nordiska Musikförlaget Lavendel. Nordiska MusikförlagetBered din själ. Elkan o. Schildknecht, Emil Carelius, Stockholm Bön i striden. Dagens Bokförlag, Stockholm Jag ser Guds spår. Dagens Bokförlag, Stockholm Preludiesamling. På Diakonistyrelsens bokförlag har utkommit en samling Koralförspel. 38 st., av Daniel Olson och A. G. Joelsson