Meddelanden (Tidskrift för kyrkomusik och svenskt gudstjänstliv, 1934)
Meddelande från K. S. V:s orgelråd Meddelande från koralsakkunniga Centralstyrelsen för Sveriges Allm. Organist- och Kantorsförening Sveriges Kyrkosångsförbunds Centralråd Från Kyrkosångens vänners årsmöte i Stockholm den 8 januari 1934 Examinanderna från Kungl. Musikkonservatoriet