Recensioner - Adell, Arthur (Tidskrift för kyrkomusik och svenskt gudstjänstliv, 1934)
Recenserade böcker: S. Widding, Dansk Messe. Tide- og Psalmesang 1528-1573. Vol. I. Meesen og Tidesangen. Levin & Munksgaards Forlag, København 1933Waldemar Åhlén, Lov vare dig, o Jesu Krist. Koralpartita för orgel. Nordiska Musikförlaget David Wikander, "Såsom hjorten trängtar till vattenbäckar". För blanand kör och orgel. "Höjen jubel till Herrens alla länder". För blandad kör och orgel. Nordiska Musikförlaget Albert Runbäck, Stå upp, var ljus. (Preludium till Sv. psb. 69). Nordiska Musikförlaget Ragnar Hoppe, Elias Martin. Akad. avhandling, Stockholm 1933 Carl R. af Ugglas, Kyrkligt guld- och silversmid. Stockholm 1933