Recensioner (Tidskrift för kyrkomusik och svenskt gudstjänstliv, 1935)
Recenserade böcker: "Neue Weinachtsmusik für Klavier, Orgel und andere Tasteninstrumente". Utgiven av Richard Baum. Bärenreiter Verlag, Kassel 1935David Wikander, Trestämmig kör. Abr. Lundquists musikförlag, Stockholm Gustaf Bengtsson, 33 preludier till Alternativa koraler. Abr. Lundquist Heinrich Schütz, Nun Iob, mein Seel, den Herren, Choralkanzone. UTgiven av Heinrich Spitta. Breitkopf, Härtel