Recensioner - Rosenquist, Carl E. (Tidskrift för kyrkomusik och svenskt gudstjänstliv, 1935)
Recenserade böcker: "Se detta är Guds lamm". Kör ur Händels Messias. Nord. Musikförlaget "Din sol går bort, men du blir när". Av Heinr. Schütz. Nord. Musikförlaget John Hult, Minnenas sång. Ur "Ode till hembygden". Nord. Musikförl. John Hult, Hymn till fosterlandet. Ur "Ode till hembygden". Nord. Musikförl. Två folkvisor från Österbotten. 1. Gå du listiga gosse. 2. Gossen uppå berget. Arr. för bl. kör av Henrik Sundblad. Nordiska Musikförlaget "Staffan var en stalledräng". Folkvisa fr. Småland, bearb. av Josef Jonsson. Nord. Musikförl. Gösta Hådell, Sverige, vårt hemland. Dikt av Axel Fredenholm. Nordiska Musikförlaget Aldolf Andrén, En envis dalkarls visa. Nordiska Musikförlaget Hugo Distler, Orgelpartita "Wachet auf, ruft uns die Stimme" "sv. koralen 496, ip. 8 n:r 2. Bärenreiters förlag, Kassel