Meddelanden (Tidskrift för kyrkomusik och svenskt gudstjänstliv, 1935)
En lägre organistexamen 1935 Dansk Kirkesang årsmöte Sångveckan i Ljusdal KSV i Lunds stift Om den svenska orgelkonsten av W. Åhlén Nya orglar