Recensioner - Adell, Arthur (Tidskrift för kyrkomusik och svenskt gudstjänstliv, 1935)
Recenserade böcker: Sigrid Rasmussen, Musikkens historie. Einar Harchs forlag, Köpenhamn 1931 Sam Rönnegård, Det heliga året. Diakonistyrelsens förlagParish Kyriale. The liturgical Press, Collegeville Minnesota 1935 C. H. Debois, "Guds Godhed Vill Vi Prise". Præludium - Koral - Fuga. Op. 18. Vilhelm Hansens forlag KøbenhavnDaniel Olson, Ande, full av nåde. Koral med variationer. Carl Gehrmans musikförlag, Stockholm W. Wiklunds Modulationstabell. Erhålles från Bollnäs musikaffär G. Fr. Händel, Orat. "Simson". Körstämmor. Nordiska Musikförlaget, Stockholm O. Källström, Medeltida kyrksilver från Östergötland förlorat genom Gustav Vasas reduktion år 1540. Diakonistyrelsens bokförlag, Stockholm Ragnar Lindström, Om kyrkor som försvunnit och klockor som sjungit i Östbo, Västbo och Sunnerbo. Diakonistyrelsens bokförlag, Stockholm 1935 Friedrich Matthäus, Rudolf Koch, ein Wermann Gottes. Hamburg 1935 Dick Helander, Vid nådens källa. Gleerups, Lund Vår Herres Jesu Kristi lidande. Passionspredikningar utgivna av Axel Malmberg. Sv. Kyrkans Diakonistyrelses Bokförlag