Recensioner - Rosenquist, Carl E. (Tidskrift för kyrkomusik och svenskt gudstjänstliv, 1935)
Recenserade böcker: Två folkvisor arrangerade av Carl Paulsson. Och hör du unga Dora (svensk folkvisa.) Till en barndomsvän (finsk folkvisa). Nordiska Musikförlaget, Stockholm "Israels Klage ved Samsons Død" av G. Fr. Händel. För soli, kör och orkester. Ur samlingen "Folke og skolemusik". I Aargang 1934-1935, I, 4. Vilhelm Hansen, København