Meddelanden (Tidskrift för kyrkomusik och svenskt gudstjänstliv, 1935)
Examina vid Kungl. Musikkonservatoriet vårterm. 1935 Svensk orgelkonst i Bryssel Svenska koraldagar i Helsingfors instundande höst