Recensioner - Rosenquist, Carl E. (Tidskrift för kyrkomusik och svenskt gudstjänstliv, 1935)
Recenserade böcker: I dödens band låg Herren Krist. Sättn. av Praetorius Sig fröjde nu var kristen man. Sättn av G. Erythraeus. Nord. Musikförl. Heinrich Schütz, "Visst och sant det är ordet är". Svensk version av Gustav Pettersson. Nord. Musikf.Albert Runbäck, Öppna mig förståndets öga (sv. ps. 75:4). Nord. Musikf. H. L. Petschke, Välkommen till våren. Sätt. för bl. kör av O. Wallner. Nord. Musikf.Hildor Lundvik, Två andliga sånger. 1. "Du som är min herre". 2. "Min själ är en blomma". Nord. Musikf. Äldre svensk musik utgiven av Gunnar Wennerbergs-Sällskapet 1. J. H. Roman, Sonata a tre 2. J. H. Roman, Violinkonstert i d-moll. Partitur 3. J. H. Roman, Violinkonstert i d-moll. Violin och piano 4. J. H. Roman, Sinfonia per la chiesa. Samtliga i bearbetning av H. Rosenberg. Nordiska Musikförlaget