Meddelanden (Tidskrift för kyrkomusik och svenskt gudstjänstliv, 1935)
Kyrkosångens Vänners centralkommitéCentralstyrelsen för Sveriges allmänna organist- och kantorsförening Sveriges Kyrkosångsförbunds Centralråd ValRättelser