Meddelanden (Tidskrift för kyrkomusik och svenskt gudstjänstliv, 1936)
Lägre organistexamen sommaren 1936 En skolsångsveckaKoralvecka i Åhus Lunds stifts organist och kantorsförening 4:de allmänna Svenska Kyrkosångshögtiden tillika 9:de allmänna Svenska Kyrkosångsmötet i Västerås den 13-16 november 1936 Val till innehavare av förenade lärare och organisttjänster Handbok i orgelkännedom