Meddelanden (Tidskrift för kyrkomusik och svenskt gudstjänstliv, 1936)
Danskst-svenskt organistmöte Kyrkodagarna i Falköping den 17 och 18 mars 1936 Engelsk kyrkomusik i Sverige Val till innehavare av kantorstjänst KSV i Lunds stift Doktorsdisputation Svenska musikläraresällskapets årsmöte Andra Nordiska Kyrkomusikermötet i Helsingfors den 7-10 maj Dansk Kirkesang Die Gesellschaft für Erneuerung Det internationella BrucknersällskapetMusikdagarna i Kassel Lehrgang in musikalischer Liturgik Koralvecka i Åhus Nya orglar