Meddelanden (Tidskrift för kyrkomusik och svenskt gudstjänstliv, 1937)
Årets nya organister. Examina avlagda under 1937 vid Musikaliska Akademien Sångvekca i Alnö Sångvecka i Höör Val till innehavarae av Förenade tjänster En Minnesfond Inför den nya årgången