Meddelanden - Adell, Arthur (Tidskrift för kyrkomusik och svenskt gudstjänstliv, 1937)
Den svenska högmässan Kyrkomusik Årsmöten Kyrkosångens Vänners CentralkommitéCal till innehavare av förenade lärare- och organisttjänster