Meddelanden - Grefberg, Gabriel (Tidskrift för kyrkomusik och svenskt gudstjänstliv, 1938)
Val till innehavare av förenad tjänst Handbokens revision K. S. V:s CentralkommitéKyrkodagar i Landskrona Insänt