Meddelanden (Tidskrift för kyrkomusik och svenskt gudstjänstliv, 1938)
Den grafiska konflikten Bilagor Val till innehavare av förenad tjänst 50-jubileum. Skara stiftskrets av Kyrkosångens VännerKyrklig kurs i Alnö