Recensioner - Cnattingius, Bengt (Tidskrift för kyrkomusik och svenskt gudstjänstliv, 1938)
Recenserade böcker: Gösta Nelson, Den västsvenska kristendomstypen. II, Konsolidering och kulmen. Diakonistyrelsen, Stockholm 1937 Linus Bopp, Liturgie und Lebensstil. Herder & CO, Freiburg C. J. A. Opperman, The English Missionaries in Sweden and Finland. S. P. C. K. Sam Stadener, Vid himmelens port. En årgån predikningar. Diakonistyrelsens förlag Kurt Thomas, Lehrbuch der Chorleitung. Breitkopf u. Härtel. Eberhard Schwickerath: Die Kunst der Chorschulung, E. Stauf. Köln-LindenthalSuomen kirkko kuvissa. Redigerad av biskop A. Lehtonen, professor E. Sormunen m. fl. Otavas förlag, Helsingfors 1937 H. M. Gillet, The strong of the relics of passion. Basil Blackwell, Oxford 1935 Anders Bugge, Kristendommens kunst. Verdens Kunsthistorie II. H. Aschehoug & Co, Oslo 1937 Friedrich Gerke, Der Sarkophag des Iunius Bassus. Verlag Gehr. Mann, Berlin 1936 Dekorationen i det nye krematorium i Oslo. Gyllendal Norsk forlag, Oslo 1937