Recensioner - Cnattingius, Bengt (Tidskrift för kyrkomusik och svenskt gudstjänstliv, 1939)
Recenserade böcker: Axel L. Romdahl, Bildkonsten under 1600-talet. Bonniers konsthistoria, Stockholm 1938Emile Mersch, S. J., Le Corps Mystique du Christ. Etudes de Théologie Historique. L'Edition Universelle, S. A. Bruxelles 1936 M. J. Congar O. P., Dividided Christendom. A Catholic Study of the Problem of Reunion. The Centenary Press, London 1939 L. G. Bachmann, Der Thomaskantor Introduktion. Toccata und Fuga über B-A-C-H. Verlag Ferdinand Schöningh, Paderborn 1938