Meddelanden (Tidskrift för kyrkomusik och svenskt gudstjänstliv, 1939)
Tidskriftens redation Tidskriftens majnummer Val Kyrkosångens Vänners Centralkommités årsmöte Sveriges Kyrkosångsförbunds Centralråd Kumla barnkör Kyrkodagarna i Eskilstuna