Kyrkosångens Vänner - Gustafsson, Karl G. (Tidskrift för kyrkomusik och svenskt gudstjänstliv, 1941)
Centralkommiténs verksamhetLunds stiftskrets Växjö stift Skara stiftskrets årsberättelse 1940 Göteborgs stiftskrets Strängnäs stifts kyrkosångsförbund K. S. V. 1940StockholmskretsenÄrkestiftets K. S. V.