Kyrkosångens Vänner - Gustafsson, Karl G. (Svenskt gudstjänstliv, 1945)
Centralkommiténs verksamhet Växjö stiftskrets Stockholms stiftskrets Göteborgs stiftskrets Lunds stiftskrets Ärkestiftets krets Skara stiftskrets Strängnäs stiftskrets