Recensioner - Edwall, Pehr (Svenskt gudstjänstliv, 1947)
Recenserade böcker: Dick Helander, Svensk psalmhistoria. Diakonistyrelsen Gustaf Törnvall, Själavård förr och nu. Diakonistyrelsen Ax. Malmberg (utg.), Aftonsångspostilla. Diakonistyrelsen