Recensioner - Adell, Arthur (Svenskt gudstjänstliv, 1949)
Recenserade böcker: Svend Zakariassen, Korset og Opståndelsen i Kunsten. Nyt Nordisk Forlag, Kjøbenhavn 1942 C. Skovgaard-Petersen, Korset i Kirken og Kunsten. Lohses Forlag, Kjøbenhavn 1945 Mogens Strunge, Middelalderlige Kirkers Indbo. Kjøbenhavn 1944 Sigvart Werner, Danske kirker. Schultz Forlag, Kjøbenhavn 1944 Sverre By, Nidarosdomen. Oslo 1946 H. J. Viherjuuri, Helsingin hautausmaat kuvissa. Helsingfors begravningsplatser i bilder. Helsingisså Otäva 1940 Mats Åmark, De medeltida kyrkklockorna i Värmland och Dalsland. (Särtryck ur Med hammare och fackla XIII, 1943-1944)Mats Åmark, Bohusläns medeltida kyrkklockor. (Särtryck ur Göteborgs och Bohusläns Fornminnesförenings Tidskrift 1946-1947)Albert Runbäck, Supplement till Lauda Sion. Nordisk musikförlaget "Det bestående". Solosånger vid vigsel och musikandakter. Viktor Norberg, VästeråsOlle Källström och Ragnar Askmark, Altare och funt. Diakonistyrelsen 1948 Sigurd Wallin, Kyrkoinredning för herremän. Skoglunds Bokförlag, Stockholm 1948 Helge Ljungberg, Våra högtider. Lars Hökerbergs Bokförlag, Stockholm 1948