Kyrkosångens Vänner - Grefberg, Gabriel (Svenskt gudstjänstliv, 1949)
KSV:s centralkommitéÄrkestiftets stiftskrets Linköpings stiftskrets Skara stiftskrets Strängs Stifts Kyrkosångsförbunds årsberättelseKSV i Växjö Lunds stiftskrets KSV i Stockholms stift