Recensioner - Edlund, Lars (Svenskt gudstjänstliv, 1951)
Recenserade böcker: Bengt Wahlström, Studier över tillkomsten av 1695 års psalmbok. Uppsala 1951David Lindquist, Stockholms liturgiska tradition. Högmässa och bigudstjänster. Svenska kyrkans diakonistyrelses bokförlag. Stockholm 1951