Kyrkosångens Vänner - Grefberg, Gabriel (Svenskt gudstjänstliv, 1955)
K. S V:s centralkommitéLunds stiftskrets Ärkestiftet Strängnäs stiftskrets Skara stiftskrets Skara-Linköpingskretsen Vänersborgskretsen Stockholm