Recensioner - Kilström, Bengt Ingmar (Svenskt gudstjänstliv, 1964)
Recenserad böcker: Knud Jeppesen, "Balli Antichi Veneziani per cembalo" och "Italia Sacra Musica" vol. I-III. Wilhelm Hansens förlag Bo Setterlind, Via dolorosa. Bonniers Hjördis Blomqvist, Du ädla ros. Mariadikter. Piccolo 1963