Recensioner - Ahlberg, Bo (Svenskt gudstjänstliv, 1971)
Recenserade böcker: Aron Andersson (red.), Den Heliga Birgitta och Vadstena. Utgiven av Kungl. Vitterhets Historie och Antikvitets Akademien. Almqvist & Wiksell, Stockholm 1970B. I. Kilström, E. Segelberg, C. Strandberg och I. Eriksson (red.), Societas Sanctae Birgittae 1920-1970. Festskrift utgiven av Societas Sanctas Birgittae. Strängnäs 1970Andreas Lindblom, Femtio år med Birgitta. Birgittastiftelsen 1920-1970. Allhems förlag 1970Sven Kjöllerström (utg.), Den svenska kyrkoordningen 1571 jämte studier kring tillkomst, innehåll och användning. Håkan Ohlssons förlag, Lund 1971Material för försöksverksamheten 3-6. Verbum, Stockholm 1971Alternativa aftonsångsritual. Verbum, Stockholm 1970Tryggve Lundén, Nikolaus Hermansson, biskop av Linköping. En litteratur- och kyrkohistorisk studie. Gleerups, Lund 1971