Recensioner - Aldén, Lars (Svenskt gudstjänstliv, 1973)
Recenserade böcker:Det danske Antifonale. I. Ugens tidebonner. Tilrettelagt af Dag Monrad Moller, Finn Videro og Harald Vilstrup under Medvirken af Ethan Rosenkilde Larsen. Eng strom & Sodring Musikförlag, Kobenhavn 1971.Anders Gustavsson, Kyrktagningsseden i Sverige. Skrifter från Folklivsarkivet i Lund 13; CVVK. Gleerup i distr. Diss. Lund 1972Pehr Edwall, Gudstjänstens motiv. Prästmötesavhandling. Gleerups, Lund 1972Ingeborg Lundberg, Lars Åke Lundberg & Ragnar Wittgren, Gudstjänst för människan. Håkan Ohlssons, Lund 1972Nytt på den hymnologiska fronten (Artikel med omnämnande av flera nyutkomna verk på området)Axplock ur den nyaste kyrkomusikutgivningen (Artikel med omnämnande av flera nyutkomna verk på området)