Hur ny är ny psalm? - Holte, Ragnar (Svenskt gudstjänstliv, 1986)
Hur är ny psalm? 26— Kristus i Kreml-muren? Om bildanvändningen i psalmboken 32— Kan gammal psalm bli ny? 38— Mannerheim contra Hallqvist 49— Frostenson contra Frostenson 56— Revisionsförslag 61