Groei, vooruitskouing, terugskouing 1981–1987 - Oberholzer, J. P. (HTS teologiese studies, 2010)
Uitbreiding van die personeel deur die toevoeging van mede-professore, vestiging van die Departement Bybelkunde, verskyning van die Nuwe Bybelvertaling waarin die Fakulteit ‘n belangrike bydrae gemaak het, Kerk en Wêreld 2000. Die Witfontein fees.