Boekbespreking (Hervormde teologiese studies, 1948)
A.S. Geyser - Dr. H. Th. Obbink. De Godsdienst in zijn Verschijningsvormen. Tweede Druk. J.B. Wolters' Uitgeversmaatschappij. Groningen, 1947. (Bladsy 184)A.S. Geyser - Dr. S.P. Engelbrecht. Thomas Francois Burgers - A Biography. Firma J.H. de Bussy, Pretoria, 1946. (Bladsy 186)A. van Selms - Dr. R. Miedema. De Bijbel in die beeldende kunst. Servire, Den Haag, 1947. Prys ongeveer 6s. (Bladsy 187)