Navorsingsverslag - Pelser, G. M. M. (Hervormde teologiese studies, 1988)
Verslag van die 42ste jaarlikse kongres van die Studiorum Novi Testamenti Societas gehou by die Georg-August- Universiteit, Göttingen, 24-28 Augustus 1987