Boekbespreking (Hervormde teologiese studies, 1989)
Botha, PJ - Deist, FE & Le Roux, JH 1987. Revolution and reinterpretation: Chapters from the history of Israel. (Bladsy 201)Geyser, PA - De Villiers, PGR 1987. Liberation theology and the Bible. (Bladsy 203)Naudé, RM - Kriel, JR 1988. Removing medicine’s cartesian mask: The problem of humanising medical education. (Bladsy 206)Stander, HF - Ferguson, E 1987. Backgrounds of early Christianity. (Bladsy 207)Stander, HF - Durst, M 1987. Die Eschatologie des Hilarius von Poitiers: Ein Beitrag zur Dogmengeschichte des vierten Jahrliunderts. (Bladsy 209)Storm, JMG - Loubser, JA 1987. The apartheid Bible. A critical review of racial theology in South Africa. (Bladsy 212)Van der Merwe, PJ - Krüger, JS 1988. Aandag, kalmte en insig. (Bladsy 215)Van der Merwe, JC - Van der Walt, BJ 1988. My roeping as Christenjongmens in die huidige Suid-Afrika. (Bladsy 217)Van der Westhuizen, HG - Van Houten, RL 1988. The Message of Harare. (Bladsy 222)Van der Westhuizen, HG - Du Preez, J 1988. Die aantrekkingskrag van die Marxisme vir die Derde Wereld. (Bladsy 225)Van Staden, AJ - Algemene Kommissie vir die Diens van Barmhartigheid van die Nederduitse Gereformeerde Kerk 1986. Die diakonaat en die alkohol- en dwelmaflianklike. (Bladsy 227)